Sådan skiller du dig ud som frisør Hørsholm

Når du starter som frisør Hørsholm, så er du – desværre – ikke den eneste. Som en middelstor by med masser af gang i den har Hørsholm allerede en del frisører, og det er der som sådan ikke noget skidt ved.

Det er nemlig godt med konkurrence, fordi det tvinger dig til at yde dit ypperste og også er godt for markedsdynamikken. Men det skaber selvfølgelig også nødvendigheden for, at du er nødt til at tænke kreativt og lidt ud af boksen for at lokke kunderne til i første omgang.

En anderledes frisør Hørsholm skaber lidt røre

Du kan selvfølgelig aldrig rende helt fra din gerning som frisør, og det er bestemt heller ikke idéen, at du skal det. Men du kan sagtens skabe dig et brand, som gør dig anderledes end de andre, og som gør, at du bliver husket.

Det er nemlig godt at få folk til at snakke lidt i en by som Hørsholm. Når folk snakker, spredes rygtet nemlig, og det fungerer som en form for reklame for dig og din frisørvirksomhed. Du vil helt sikkert opdage, at kunderne begynder at strømme til – også selvom de måske i starten er en smule skeptiske.

Det kan du gøre, for at skille dig ud

Der er mange metoder, som du kan tage i brug for at virke lidt anderledes end alle de andre frisører. Det er vigtigt at du hele tiden tænker over, at du ikke må gå på kompromis med dig selv og dine værdier.

At lave noget helt andet end frisørarbejde vil derfor ikke fungere. Kernen i dit arbejde skal stadig være det, som du kender og elsker – men måske kan du gøre det på en ny måde, eller supplere med andre ydelser, som kan interessere din målgruppe.

Tips til nye tiltag

For eksempel kan du vælge at tage et kursus i at klippe på nye måder. At kunne tilbyde kunderne anderledes og hypermoderne frisurer vil helt sikkert være populært. Du kan også overveje, om du skal tilbyde en helt særlig hårkur eller specialisere dig i bæredygtig hårpleje.

Du kan også vælge at kombinere din frisørgerning med for eksempel neglesalon eller massage. På den måde kan kunderne få en hel skønhedsbehandling når de kommer ind, og når de alligevel er der, så vil mange være tilbøjelige til lige at købe en ekstra session af noget af det andet også.

 

Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *